Hardware Shop Kuala Lumpur (5 Kedai Pilihan)

Untuk membina rumah anda perlu membeli-belah untuk pelbagai keperluan. Anda akan mencari kedai bangunan atau kedai perkakasan yang menyediakan bekalan hiasan rumah. Kami membantu anda mencari kedai perkakasan atau Hardware Shop Kuala Lumpur. Lihat senarai kedai perkakasan atau Hardware Shop di Kuala Lumpur yang kami tulis di bawah.

Hardware Shop Kuala Lumpur
imej: Craig Adderley

Cadangan Produk Perabot:

Hardware Shop Kuala Lumpur

Kami telah mencari beberapa kedai bahan binaan melalui google maps. Untuk memudahkan anda, kami membuat senarai kedai untuk keperluan bina rumah anda, semak satu persatu kedai di bawah. Semoga apa yang kami tulis ini dapat membantu anda, memudahkan anda mendapatkan kedai bangunan yang terbaik dan termurah untuk keperluan pembinaan rumah atau hiasan rumah anda.

1. Tick Hong Hardware & Timber Sdn Bhd

Hardware Shop Kuala Lumpur - Tick Hong Hardware & Timber Sdn Bhd
sumber imej: Tick Hong Hardware & Timber Sdn Bhd

Kedai bahan binaan Tick Hong Hardware & Timber Sdn Bhd alamat di LOT 926, Jalan Sungai Besi, Lebuhraya Sungai Besi, 57100 Kuala Lumpur. Tick Hong Hardware & Timber Sdn Bhd mempunyai rating 4.6 dengan 106 ulasan, pada masa kami menulis artikel ini. Beberapa ulasan ini disenaraikan di bawah:

Luke Wood: Saya sedang membina pangkalan untuk bangsal taman. Ah Ho tolong saya harga semua kayu. Mereka memotong kayu dan menghantarnya ke rumah saya perkara pertama pada hari berikutnya. Saya menerima perkhidmatan yang hebat dan ini kini kedai perkakasan pilihan saya. Amat disyorkan.

Mohd Tahir Idris: One stop centre for contractor. Affordable price. U can get all the needs for renovations be it house, office or shops. Cheap and free delivery of items to ur construction site. Friendly and knowledge able shop assistant.

Thaya Nair: Perkhidmatan yang baik dan pantas. Orang-orang di sana sangat membantu dan bersedia untuk mengesyorkan dengan sewajarnya. Syabas.

2. Chow Kit Hardware

Hardware Shop Kuala Lumpur - Chow Kit Hardware
imej: Chow Kit Hardware

Chow Kit Hardware Shop di Kuala Lumpur alamat di 494, Jalan Tuanku Abdul Rahman, Chow Kit, 50100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Kedai bahan binaan ini mempunyai penarafan 4.1 dengan 86 ulasan daripada pelanggan mereka. Anda boleh membaca beberapa ulasan pelanggan di sini:

Ahalim Ahamid: Pelbagai barangan hardware ringan boleh didapati dengan harga yang berpatutan.

Na. Win: Harga sangat murah dan kebanyakan produk lebih murah daripada kedai Mr ..... yang terkenal.

Rafiq Khan: Kedai perkakasan terbesar di chowkit anda akan mendapati hampir apa-apa di sini.

3. Soon Huat Brickfield Hardware

Hardware Shop Kuala Lumpur - Soon Huat Brickfield Hardware
sumber imej: Soon Huat Brickfield Hardware

Alamat Soon Huat Brickfield Hardware di No. 223, Jalan Tun Sambanthan, Brickfields, 50470 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Waktu operasi mereka adalah dari 9 pagi hingga 6.30 petang. Terdapat sebanyak 15 ulasan dengan rating 3.2, berikut adalah beberapa ulasan yang kami sertakan untuk menambah maklumat lengkap tentang Hardware Shop Kuala Lumpur ini:

Praba Baba: Bagus dan bersih layanannya bagus, makanan juga sedap.

4. Syarikat Standard Hardware Supply

Hardware Shop Kuala Lumpur - Syarikat Standard Hardware Supply
imej source: Syarikat Standard Hardware Supply

Alamat Syarikat Standard Hardware Supply ada di 48, LG Floor ,Wisma City Tower, Jln Alor, Bukit Bintang, 50200 Kuala Lumpur. Syarikat Standard Hardware Supply dibuka setiap hari dari 9.30 pagi hingga 9.30 malam. Berikut adalah beberapa ulasan yang boleh anda baca untuk menambah maklumat tentang hardware shop di Kuala Lumpur:

RyanaRozy Rayyan: Wow. Harga murah...semua keperluan dapurnya dan ketering majlis ada sini!!! Dari 10% hingga 80%> Sangat berbaloi-baloi...

Hay Day AF: Sebarang jenis lampu boleh didapati di sini. Logam berongga, Logam sudut, Palang rata, Terdapat di jln alor.

Ishtiaque's: Mereka mempunyai hampir segala-galanya dengan harga yang berpatutan. Suka.

Masih terdapat beberapa kedai bekalan bangunan yang belum kami tulis dalam artikel ini. Kami akan cuba mengemas kini artikel ini dengan kerap. Jika anda mempunyai cadangan untuk kedai perkakasan di Kuala Lumpur, sila hubungi kami, kami akan menyenaraikan kedai dalam artikel ini.

5. Kampung Baru Hardware Sdn Bhd

hardware shop kuala lumpur - Kampung Baru Hardware Sdn Bhd
sumber imej: Kampung Baru Hardware Sdn Bhd

Hardware shop kampung Baru Hardware Sdn Bhd alamat di 49, Jalan Raja Muda Abdul Aziz, Chow Kit, 50300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Ia dibuka dari 8.30 pagi hingga 6.30 petang (Jumaat dan Ahad ada sedikit perbezaan jam, info lanjut semak penerangan di google maps). Semasa kami menulis artikel ini, Kampung Baru Hardware Sdn Bhd mempunyai penarafan 4.3 dengan 148 ulasan. Lihat beberapa ulasan daripada pelawat yang meninggalkan ulasan di google maps:

Teetonka Fad: Rambang mata. Barang dari A to Z ada kt sini. Harga boleh bawa bincang. Soal parking boleh bawa gaduh.

Fida Fortyfive: Kedai hardware yg lengkap. Pekerja pun layan pelanggan dgn baik dan rajin menjawab pertanyaan.

MF J: Bagus..Banyak alat deco alat yang jarang dipilih, saya yakin kebanyakan wanita suka deco akan menyukainya, untuk pembinaan ini adalah tempat yang mempunyai semua yang anda perlukan, harganya ok, tetapi jika harga borong anda jauh lebih murah.

Beberapa kedai perkakasan di atas semoga salah satu daripadanya boleh menjadi pilihan anda. Jika anda memerlukan idea menghias rumah, idea menghias bilik tidur, idea menghias bilik air dan hiasan lain, anda boleh menyemak artikel lain di blog Rumah Aunty Lisa.

Pelajari juga:
Terbaru Lebih lama