Kontraktor Rumah Johor Bahru (3 Kontraktor Terbaik)

Kontraktor rumah terbaik di Johor Bahru adalah mereka yang menyediakan perkhidmatan yang disesuaikan dengan keperluan anda. Ini bermakna mereka sepatutnya dapat menawarkan anda pelbagai perkhidmatan seperti pemasangan, pembaikan dan penyelenggaraan. Mencari kontraktor rumah Johor Bahru? Baca artikel ini hingga habis, cari kontraktor yang sesuai untuk anda.

Jika anda sedang mencari kontraktor rumah mampu milik, maka anda harus mencari seseorang yang mengenakan harga berpatutan. Anda juga boleh menjimatkan wang dengan melakukan beberapa kerja sendiri.

Kontraktor Rumah Johor Bahru
sumber imej: pexels

Kontraktor Rumah Johor Bahru

Terdapat beberapa kontraktor rumah di Johor Bahru yang boleh anda hubungi untuk projek anda. Beberapa kontraktor rumah di Johor Bahru kami temui melalui google maps. Mereka telah berkecimpung dalam perniagaan selama lebih 10 tahun dan mempunyai pelbagai pengalaman dalam membina rumah dan struktur lain. Mereka juga mempunyai pasukan profesional yang akan bekerjasama dengan anda untuk memastikan anda mendapat rumah yang sesuai dengan keperluan anda. Kami berharap senarai ini dapat membantu anda mencari yang terbaik untuk membina rumah idaman anda.

Cadangan Produk Perabot:

1. Kontraktor Bina Rumah Johor Saidi Ahmad Enterprise

Kontraktor Rumah Johor Bahru - Kontraktor Bina Rumah Johor Saidi Ahmad Enterprise
sumber imej: Kontraktor Bina Rumah Johor Saidi Ahmad Enterprise

Kontraktor rumah ini beralamat di No 74, 01, Jalan Perjiranan 2, Bandar Dato Onn, 81100 Johor Bahru, Johor. Anda boleh menghubungi mereka melalui nombor yang disenaraikan dalam perihalan Perniagaan Google. Waktu operasi adalah dari 9 pagi hingga 5 petang (khusus pada hari Jumaat mungkin terdapat perbezaan waktu operasi).

Johor Saidi Ahmad Enterprise Construction Contractor has a rating of 4.9 with 22 reviews. Berikut adalah ulasan sedia ada, baca mereka untuk mendapatkan pengalaman daripada pengguna mereka:

A-D Amm: Services terbaekk.. Bole cuba dptkan servis anda.. Puas hati.

Haznie Model Aviator: Servis hebat.. inilah kontraktor kesayangan saya.

Hj Azahari Abu Samah: Good management and admiring workmanship. Overall very satisfaction and well recommended.

2. Kontraktor Bina Rumah Johor MAHLIGAI BARU Bina Rumah Secara Tunai

Kontraktor Bina Rumah Johor MAHLIGAI BARU Bina Rumah Secara Tunai
sumber imej: Mahligai Baru

Kontraktor pembinaan rumah ini beralamat penuh di No 46A Jalan Enau 11 Taman Lotus Skudai, 81300 Johor Bahru, Johor. Maklumat yang tertulis di google description perniagaan mereka dibuka 24 jam, anda boleh menghubungi mereka pada bila-bila masa melalui nombor yang ada di penerangan google maps.

3. Tukang Rumah Johor Bahru

Tukang Rumah Johor Bahru
sumber imej: Tukang Rumah Johor Bahru


Alamat tukang rumah Johor bahru adalah di Jalan Kupang 2, Kampung Skudai Kiri, 81200 Johor Bahru, Johor. Untuk berjumpa dengan pemilik kontraktor boleh lawati pada jam 9 pagi hingga 9 malam. Jika anda tidak dapat melawat lokasi, anda juga boleh menghubungi melalui nombor telefon yang tertera di penerangan perniagaan google mereka.

Petua Mencari Kontraktor Rumah

Kontraktor rumah ialah individu atau syarikat yang diupah untuk membina, membaiki atau mengubah suai bangunan kediaman. Dengan bantuan kontraktor rumah, anda boleh mendapatkan rumah idaman anda tanpa mengeluarkan peluh.

Berikut adalah beberapa petua tentang cara mencari kontraktor rumah yang boleh dipercayai dan boleh dipercayai:

  • Tanya rakan dan keluarga untuk cadangan
  • Cari ulasan dalam talian
  • Semak sama ada mereka berlesen dan berdaftar dengan Better Business Bureau
  • Minta rujukan

Perkara yang Perlu Dipertimbangkan Semasa Mengupah Pereka Dalaman Tempatan

Pereka dalaman adalah bahagian yang sangat penting dalam proses hiasan rumah. Mereka membantu anda untuk menjadikan rumah anda kelihatan lebih cantik, dan juga menjadikannya lebih selesa untuk keluarga anda. Tetapi, sebelum mengupah pereka dalaman, anda harus tahu kualiti apa yang perlu dicari dalam pereka.

Terdapat banyak perkara yang perlu anda pertimbangkan semasa mengupah pereka dalaman. Pertama, anda harus tahu berapa banyak pengalaman mereka dalam bidang ini. Kedua, gaya reka bentuk yang mereka gunakan harus sepadan dengan pilihan anda sendiri. Ketiga, harga mereka mestilah berpatutan dan berpatutan untuk bajet anda dan keluarga anda. Keempat, adakah mereka mempunyai kelayakan atau kemahiran khas? Kelima, adakah mereka mempunyai sebarang anugerah atau sijil? Akhirnya, adakah mereka pakar dalam bidang reka bentuk dalaman tertentu?

Kebaikan dan Keburukan Mengambil Kontraktor Profesional di Kawasan Anda

Kontraktor sering diupah untuk melakukan beberapa kerja yang lebih rumit. Mereka biasanya diupah semasa mengubah suai rumah. Ini kerana mereka mempunyai kemahiran dan kepakaran yang tidak dimiliki oleh kebanyakan orang. Reka bentuk kediaman selalunya rumit, dan pembentukan semula ia mungkin memerlukan kontraktor yang lebih mahir daripada orang biasa.

Apakah Anda punya rekomendasi kontraktor di Johor Bahru? jika demikian, hubungi kami, agar kami dapat menambahkannya ke daftar yang telah kami buat di atas. Buat kamu yang sedang mencari referensi dekorasi rumah, coba cek beberapa artikel di blog Rumah Aunty Lisa.

Pelajari juga:
Terbaru Lebih lama