Servis Aircond Rumah Near Me (4 Aircond Service Recomended)

Adakah anda sedang mencari perkhidmatan membaiki AC terdekat? Artikel Rumah Aunty Lisa kali ini membincangkan cadangan tempat servis AC rumah yang boleh anda hubungi apabila memerlukan perkhidmatan mereka. Apabila anda menulis "Servis Aircond Rumah Near Me" terdapat begitu banyak tawaran perkhidmatan yang menyukarkan anda untuk memilih, pasukan kami telah mengumpulkan beberapa perkhidmatan yang memudahkan anda memilih, lihat sehingga akhir artikel ini.

Sebelum membincangkan senarai perkhidmatan perkhidmatan AC yang terdekat, kami telah menulis artikel lain yang mungkin anda perlukan suatu hari nanti, beberapa artikel ini termasuk: Kontraktor Rumah Johor Bahru, Hardware Shop di Kuala Lumpur, Paduan Lengkap Memilih Karpet Rumput Tiruan, dan lain-lain.

Servis Aircond Rumah Near Me
photo by: José Andrés Pacheco Cortes

Servis Aircond Rumah Near Me

Mencari tukang baiki AC untuk keperluan rumah anda tentunya tidak mudah, anda perlu berhati-hati yang mana tukang baik profesional dan yang mana murah. Sebelum pergi ke senarai pembaikan AC di Malaysia, kami mempunyai cadangan untuk produk perabot yang boleh anda semak di marketplace, lihat beberapa senarai kedai dalam talian yang menyediakan peralatan rumah yang sangat lengkap:

1. SIFU SERVIS AIRCOND

Servis Aircond Rumah Near Me - Sifu Servis Aircond
sumber imej: Sifu Servis Aircond

Menurut SIFU SERVIS AIRCOND, mereka sedar bahawa persaingan dalam perniagaan adalah satu cabaran yang besar. Terdapat banyak pengendali di luar sana yang suka bermain dengan harga perkhidmatan tetapi kami tidak akan melakukan perkara seperti itu. Sifu Servis Aircond tidak berkompromi dengan kualiti perkhidmatan dan kualiti kerja syarikat mereka.

Hubungi mereka hari ini untuk mendapatkan janji perkhidmatan terbaik daripada kami. Sifu Servis Aircond menjanjikan perkhidmatan yang jujur, telus dan berintegriti dalam semua kerja mereka dalam industri untuk kebaikan bersama. Waktu operasi mereka adalah dari 8 pagi hingga 10 malam, kami mendapat maklumat dalam penerangan googlemaps mereka. Untuk nombor whatsapp, anda juga boleh menyemak penerangan google maps Sifu Servis Aircond.

Ulasan:

Zirah Nazri: servis dari encik mmg terbaik... Staff sngt profesional.. yg pling penting setiap soalan yg sy dan suami tanya encik uzair tu jawap...  Kerjanya sngt cermat, pantas.. dn yg paling penting aircond saya dh sejuk semula.   Harga yg dikenakan pun sangat berpatutan dan murah..  Saya amat berpuas hati... Mmg langsung tak ada unsur unsur penipuan caj servis dri pihak company encik..  Saya sngt berpuas hati plus sya pasti akn recommend kn company encik pada kawn2 sy yg lain.. tq sifu and encik halil.

SeriHerry Zawa: Memang terbaik abg yg datang servis tu. Buat kerja kemas. Alat2 dia lengkap dh mcm FBI sy tgk. Siap ajar lagi cara2 nak jaga air cond tu mcm mana.

Mr Ujanggmondoq: Pengalaman first time saya, Alhamdulillah servis terbaik bermula dari booking, on site job sehingga after sales. Time management bagus, technition well experienced.. kebetulan memang ada 1 unit yang lepas service tak sejuk, techtion suggest overhaul...dan alhamdulillah lepas tu sejuk sampai ke tulang.. yang penting harga tak sembelih dan propose solution yang tepat tak mengarut. Overall service tip top , harap dikekalkan Insha Allah boleh pergi jauh.

2. Servis Aircond / Aircond Service - Puchong & Putrajaya

Servis Aircond Rumah Terdekat - Servis Aircond / Aircond Service - Puchong & Putrajaya
sumber gbr. Servis Aircond / Aircond Service - Puchong & Putrajaya

Servis aircond rumah Puchong & Putrajaya alamat ada di Jalan SP 3/2, Taman Saujana Puchong, Puchong, Selangor. Servis ac rumah ini dibuka dari jam 9 pagi hingga 5 petang, pada hari Ahad mereka tutup. Semasa kami menulis artikel ini, tempat servis AC rumah ini mendapat rating 4.5 dengan 35 ulasan, berikut adalah beberapa ulasan yang boleh anda baca untuk melengkapkan maklumat mengenai Servis Aircond / Servis Aircond - Puchong & Putrajaya:

Hafiz Ahmad: Servis terbaik dan sangat professional. Memang akan guna lagi servis mereka di masa akan datang.

Bursa Lupin: Jarang tulis review , tapi sebab saya rasa servis diberikan terbaik , saya perlu tulis review untuk orang ramai tahu. Sebab mereka saya tak perlu beli aircond masa pkp ni. Jika anda mencari tukang servis aircond yang jujur dan pakar, boleh tekan call terus tanpa ragu ragu. Harga pun okay. Terima kasih.

Muhammad Fikri Osman: Mereka kerja bukan nak cepat.. tapi mereka cekap.. sekejap je selesai.. dan yang bagus.. mereka akan bersihkan tempat kerja mereka, luar dan dalam rumah.. tq..

3. Aircond Service and Electrical Engineering

Servis Aircond Rumah Near Me - Aircond Service and Electrical Engineering
sumber imej: Aircond Service and Electrical Engineering

Salah satu tempat servis ac rumah di Malaysia ialah servis Aircond dan Electrical Engineering, alamatnya di No E-00-04 BLOCK E, PANGSAPURI MAWAR JAYA JALAN KP 4/4 KOTA PERDANA, Pusat Bandar Putra Permai, Seri Kembangan, Selangor. Tempat servis ac rumah ini mempunyai skor 5 dengan 32 ulasan semasa kami membuat artikel ini. Baca ulasan di bawah untuk menjadi pertimbangan anda dalam memilih perkhidmatan ac rumah ini:

Coco Koh: Terima kasih atas perkhidmatan yang sangat baik dan mereka benar-benar melakukan kerja yang hebat dan mereka juga membongkar bahagian-bahagian yang tinggal dari lelaki perkhidmatan sebelum ini yang tidak bertanggungjawab dan tidak profesional seperti syarikat ini. Mereka memastikan tempat saya dibersihkan selepas perkhidmatan mereka selesai. Sangat disyorkan dan sangat menghargai perkhidmatan anda. Dan harganya juga berpatutan. Pasti akan menyokong lagi.

Prinda Subramaniam: Perkhidmatan terbaik yang diberikan oleh mereka. Saya sangat berpuas hati dan gembira dengan pekerjaan mereka. Sangat disyorkan untuk pendekatan penjualan / perkhidmatan segera. Cadangan berharga mengenai penjimatan kos yang diberikan kepada pelanggan.

Abram Doss: Mr selvam bukanlah perkara yang sangat berpengetahuan dalam perniagaan aircorn dan juga masuk akal. Lelaki yang sangat jujur ​​yang mengajar anda mengenai produk aircorn anda dan bagaimana menjaganya. Telah memanggilnya berkali-kali dan tidak pernah kecewa.

4. AIRCOND SERVICE, REPAIR & INSTALLATION

Servis AC Rumah Near Me - AIRCOND SERVICE, REPAIR & INSTALLATION
sumber gambar: AIRCOND SERVICE, REPAIR & INSTALLATION

Servis aircond ini alamanya di 32, Jalan BP 6/8, Bandar Bukit Puchong, Puchong, Selangor. Mereka dibuka setiap hari dengan perkhidmatan 24 jam, maklumat ditulis dalam penerangan google maps. Semasa kami menulis artikel ini, perkhidmatan AC rumah ini mempunyai nilai 4.7 dengan 15 ulasan. Berikut adalah ulasan daripada pengguna mereka yang boleh menjadi pertimbangan anda ketika memilih perkhidmatan aircond rumah terdekat:

Saiful Akram Ismail: Servis ekon dia mmg mantop dan berbaloi. Repeat agains..

Hasrol Hafiz Bin Hassim Hafiz: Perkhidmatan sangat cekap dan pekerja dan bos sangag mesra pelanggan.

Normalina Ramli: Perkhidmatan yang baik yang pernah saya miliki. Sekarang saya boleh menikmati hari saya dengan sangat baik.

Masih terdapat beberapa cadangan untuk tempat servis ac rumah yang belum kami tulis di sini. Kami akan mengemas kini artikel ini tidak lama lagi untuk mendapatkan butiran lanjut tentang perkhidmatan AC rumah terdekat anda.

Jika anda inginkan maklumat lain tentang perkhidmatan rumah, anda boleh cuba semak artikel lain di blog kami, terdapat juga rujukan hiasan rumah seperti idea bilik air, idea bilik tidur, dan idea menghias dapur.

Pelajari juga:
Terbaru Lebih lama